Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Salvador Sobral, gestul care i-a scandalizat pe organizatorii Eurovision
Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, a purtat înainte de finala de la Kiev un tricou care i-a deranjat pe organizatorii competiției. Pe tricou era inscripționat un mesaj de susținere pentru imigranți. Salvador Sobral a câștigat FINALA EUROVISION 2017 desfășurată la Kiev cu melodia sa superbă, Amar Pelos Dois, compusă de sora sa.

Salvador Sobral, portughezul care a câștigat finala Eurovision 2017 este deja faimos în Europa. Dar el devenise cunoscut nu doar datorită melodiei cântate, ci și mesajului afișat pe tricou.

 

"S.O.S Refugiații" era mesajul de pe tricoul lui Salvador Sobral, cu trimitere clară către situația critică a refugiaților care vin dinspre Africa și Asia spre Europa, fără să fie neapărat bineveniți în multe dintre țările bătrânului continent.

 

Deși mulți fani au aplaudat gestul lui Salvador Sobral, EBU (European Broadcasting Union) i-a cerut cântărețului portughez să nu mai poarte tricoul cu pricina.

 

Salvador Sobral s-a arătat deranjat de solicitarea EBU (care nu a fost neapărat o interdicție) și a declarat pentru wiwibloggs.com că mesajul său nu a fost unul politic, ci unul umanitar.

 

"Trebuie să înțelegem" a explicat Salvador Sobral și la conferința de după prima semifinală "că aceștia nu sunt imigranți, sunt refugiați care fug din fața morții".

 

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la concursului Eurovision 2017, Salvador Sobral, în vârstă de 27 de ani, are nevoie de un transplant de inimă și s-a prezentat cu greu la repetiții.

 

În prima semifinală Salvador Sobral nu a fost în stare să evolueze pe scena principală, fiind nevoit să cânte într-o secțiune specială, așezată pe ringul de dans, pentru că urcarea pe scenă ar fi durat peste trei minute.

 

În afară de aceasta, interpretul a rugat organizatorii să nu-i bată cu lumina în față. În pofida tuturor greutăților, Salvador a reușit să ajungă în finala concursului. 

 

14.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top