Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Un brașovean și-a scos la vânzare nevasta pe internet. Polițiștii au intervenit de urgență
Un bărbat din Brașov, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a scos soția la vânzare pe internet.

Poliţiştii braşoveni s-au autosesizat în acesta caz încă din data de 3 ianuarie, după ce au văzut un anunţ pe o pagină de socializare prin care se ofereau servicii sexuale. După mai multe luni de filaj, oamenii legii au constatat că bărbatul îşi „vindea“ propria soţie pe internet contra unor sume de bani, arată Mediafax.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, a spus joi că polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Serviciul Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic, au percheziționat domiciliul bărbatului și au ridicat mai multe bunuri care pot fi probe în dosar.

 

Potrivit anchetatorilor, clienţii racolaţi pe internet de bărbat erau cei care propuneau locul de întâlnire, pentru ca astfel să fie mai greu de găsit.

 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, apoi magistraţii Judecătoriei Braşov au emis, pe numele bărabtului, un mandat de arestare preventivă pentru proxenetism.

 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

19.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top