Fii alături de noi
Deja Îmi place!
VIDEO: Momentul producerii accidentului grav din Capitală. Imagini șocante de la fața locului
Momentul producerii accidentului grav din Capitală a fost surprins de o cameră de supraveghere. Impactul în care au fost implicate trei vehicule, inclusiv un microbuz de linie, a avut loc la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Grigore Ureche.

Din imagini se vede cum șoferul unei Mazda lovește lateral microbuzul. În urma impactului, autoturismul s-a inversat și a fost proiectat într-un Nissan, iar microbuzul a virat brusc la dreapta și s-a oprit în stâlp.

 

Potrivit medicilor, în vehiculul care circula spre localitatea Cruglic, raionul Criuleni erau 14 călători, iar 11, printre care și șoferul, au fost internați de urgență la spital. 

 

Printre accidentați s-a aflat și o mamă cu un copil de 8 luni, care au fost lăsați să meargă acasă după ce au primit îngrijiri medicale.

 

Poliția a deschis o anchetă. Dacă leziunile persoanelor rănite vor fi apreciate ca fiind ușoare, șoferul vinovat de accident riscă şase puncte de penalizate şi amendă în mărime de 1.600 de lei. Sancțiunea poate fi mai aspră dacă rănile se vor dovedi mai severe.

sursă: point.md
17.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top