Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Cum să refuzi 174 de milioane de euro? Toți ochii pe Morata!
Alvaro Morata s-ar gândi să părăsească Madridul din cauza statutului de rezervă din acest sezon. Ibericul a fost titular doar de 13 ori în Primera Division, însă are nu mai puţin de 15 goluri marcate. Cu toate că și-a exprimat dorința să plece de pe ”Santiago Bernabeu”, spaniolul de 24 de ani a refuzat o ofertă de 174 de milioane de euro din Super Liga chineză.

Alvaro Morata se anunţă a fi unul dintre cei mai doriţi atacanţi ai verii din fotbalul mondial. Chelsea este echipa la care vrea să ajungă "vârful" iberic, iar pentru asta a refuzat recent o ofertă de aproximativ 174 de milioane de euro din

Super Liga chineză (35 de milioane de euro pe sezon).

 

Fotbalistul a fost vândut în 2014 de Real Madrid la Juventus pentru 20 de milioane de euro şi răscumpărat de "galactici", anul trecut, în schimbul a 30 de milioane de euro. Cu toate acestea, a fost mai mult rezervă și a strâns doar 1253 de minute în La Liga. Zidane l-a folosit totuși în 39 de partide în care a strâns 1.791 de minute.

 

Morata: ”Sunt sigur că voi lucra cu Conte”

 

Morata a răspuns prin evoluția de pe teren. A înscris în total 20 de goluri și a contribuit decisiv la alte șase reușite ale colegilor. "Sunt sigur că voi lucra cu Antonio Conte mai devreme sau mai târziu", a fost declaraţia recentă a lui Morata care i-a convins pe ziariştii iberici că "vârful" lui Real are cale liberă spre Chelsea. Managerul liderului din Premier League e cel care a insistat pentru transferul lui Alvaro Morata la Juventus în 2014, însă nu a mai apucat să îl antreneze pe spaniol deoarece a plecat la naţionala Italiei.

 

Chelsea e gata să ofere 65 de milioane de euro pentru transferul lui Morata, căruia i-ar oferi şi un salariu superior celui de la Madrid, de şase milioane de euro pe an.

 

40 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Alvaro Morata, potrivit site-ului transfermarkt.de.

sursă: digisport.ro
11.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top