Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Lovitură dură pentru Maria Şarapova. Ce palmă a primit rusoaica ieri seara
Maria Şarapova a revenit în circuitul WTA după 15 luni de suspendare, dar lucrurile nu merg deloc în direcţia în care şi-ar fi dorit rusoaica.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), Bernard Giudicelli, a anunţat că Maria Şarapova nu va beneficia de invitaţie la turneul de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificări.  

 

"Nu pot să-i acord un wild-card. Ea a câştigat două titluri aici pe meritul ei. Dacă se poate oferi un wild-card când revii după o accidentare, acest lucru nu este valabil când e vorba de dopaj. Ţine doar de Maria să găsească puterea de a câştiga din nou titluri majore", a declarat Giudicelli. Maria Şarapova a revenit, la 26 aprilie, la Stuttgart, după suspendarea de 15 luni primită după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, la Australian Open, în 2016.

 

Fosta ocupantă a locului I WTA a primit un wild card şi a atins faza semifinalelor la Porsche Tennis Grand Prix. Şi la Madrid ea a evoluat cu invitaţie, reuşind să ajungă în turul doi. Ea evoluează tot în baza unui wild card şi la turneul de la Roma, unde va juca în turul doi cu sportiva croată Mirjana Lucici Baroni, locul 20 WTA. Turneul de la Roland Garros are loc în perioada 28 mai - 11 iunie. 

sursă: adevarul.ro
17.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top