Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Şi-a dat ACORDUL! Unde se transferă Bale în sezonul viitor!
Acesta poate fi, fără doar şi poate, transferul verii! The Guardian susţine că Gareth Bale e pregătit să plece de la Real Madrid pentru a semna cu Manchester United.

Starul galez al madrilenilor pune însă o singură condiţie: "Diavolii" lui Jose Mourinho să ajungă în Champions League, lucru pe care gruparea de pe Old Trafford îl poate realiza mai uşor în acest moment prin câştigarea Europa League.

 

Bale este cotat la 90 de milioane de euro şi plecarea lui le-ar face loc în echipa lui Zidane lui Isco sau James. Mai mult, accidentările mijlocaşului ofensiv de 27 de ani l-au ţinut pe acesta departe de gazon în anumite perioade ale acestui sezon, ultima fiind şi cea mai gravă.

 

26 de meciuri a adunat Bale în toate competiţiile acestui sezon: a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Contractul cu Real se întinde până în 2022. 

 

Dacă recuperarea va decurge normal, Bale va reveni pe teren la timp pentru a juca în ultimele două etape de campionat, cu Sevilla şi Malaga, în restanţa cu Celta, precum şi într-o eventuală finală UCL.

sursă: digisport.ro
10.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top