Fii alături de noi
Deja Îmi place!
Surpriză imensă! Toată lumea îl vedea pe noul star transferat la Barcelona, dar banii Realului l-au convins
Real Madrid e gata să-i dea o lovitură rivalei Barcelona în perioada de mercato din vară. Jurnaliştii brazilieni de la Globo Esporte susţin că "galacticii" sunt foarte aproape de a-l "sufla" rivalei catalane pe puştiul-minune în vârstă de 16 ani al lui Flamengo, Vinicius Junior.

Madrilenii i-ar fi convins pe cei de la Flamengo cu o ofertă de 40 de milioane de euro pentru transferul noii senzaţii a fotbalului brazilian, care va împlini 17 ani abia în iulie. O sumă cu zece milioane de euro mai mare decât cea oferită de Barcelona.

 

30 de milioane de euro reprezintă şi echivalentul clauzei de reziliere a contractului lui Vinicius cu gruparea din Rio de Janeiro.

 

Vinicius va ajunge însă la Real Madrid în vara lui 2018, atunci când va împlini 18 ani. Nu poate părăsi Brazilia înainte de a-şi sărbători majoratul.

 

Fotbalistul comparat cu Neymar, datorită calităţilor sale, a fost considerat în acest an cel mai bun jucător al Campionatului Under 17 al Americii de Sud.

 

În afara granzilor Spaniei, Arsenal şi Chelsea s-au arătat şi ele interesate în ultima perioadă de serviciile lui Vinicius Junior, care mai are contract doi ani, până în 2019, cu Flamengo.

 

Atacantul brazilian a semnat la vârsta de 16 ani primul contract de profesionist, cu Fluminense.

sursă: digisport.ro
07.05.17
Saptamina
îmi place
distribuie
Fii alături de noi!
Top